Wat doen wij! Bas van Egmond Hovenier

Hieronder vind u de werkzaamheden wat Bas van Egmond allemaal uitvoert, mochten er vragen zijn dan horen wij graag van u.

Snoeien

Het snoeien van hagen en beplantingen doen wij voor u. Wij zorgen dat u bomen en struiken niet te hoog en niet te breed worden.

Zo moet een buxus bijvoorbeeld minimaal 2x per jaar snoeien, hoe vaker je een buxus snoeit, hoe voller hij wordt.

Met kennis, vakmanschap en het juiste gereedschap worden dezen klussen geklaard.


Rooien

Drastische ingrepen in uw tuin kunnen eveneens door ons worden uitgevoerd. Oude coniferen, overhangende bomen, verwilderde struiken zijn een doorn in het oog van vele tuin bezitters. Wij weten hoe deze vervelende zaken kunnen opgelost worden, en dit van kruin tot wortel.


Gazon maaien

Een mooi groen gazon, dat is wat menig persoon wil maar is nog niet zo eenvoudig te verkrijgen als je dit zelf wilt doen. Hierbij moet u onder andere denken aan verticuleren, bemesten, kale plekken inzaaien, wekelijks maaien en kalk strooien om mosvorming tegen te gaan. gelukkig neemt Bas van Egmond dit graag van u over.


Onkruidbestrijding

Bas van Egmond wint graag de strijd tegen insecten en onkruid.

Eenjarig onkruid verspreid zich via zaad en door het inzetten van het juiste bestrijdingsmiddel op het juiste tijdstip is succes gegarandeerd. Uiteraard bieden wij ook de oplossing tegen ander onkruid en hebben wij verschillende middelen en technieken om insecten te bestrijden.


Bestrating

Bas van Egmond heeft de kennis en kunde om naar uw wens uw tuin te voorzien van (sier)bestrating.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u een pad en/of terras wil laten aanleggen.

Zelf geen idee wat u wilt met de bestrating wij helpen u graag mee met ideeën voor een mooie bestrating voor in uw tuin.


Reinigen

Zonder kennis van reiniging kan uw sierbestrating beschadigd raken, zo mag bij groene aanslag op sierbestrating bijvoorbeeld nooit een hogedrukreiniger gebruikt worden. Wij beschikken over de juiste kennis, middelen en aandacht voor uw sierbestrating. Zodat u de (sier) bestrating op een verantwoordelijk en professionele wijze gereinigd wordt.